Maratonci trče počasni krug - Sunovrat

Snimak predstave odigrane 22. septembra 2012.godine u Pozorištu Paraćin.  

U kratkom filmu, koji je napravio učenik Nikola Radulović, predstavljeni su učenici koji su igrali u predstavi, prikazan je tok pripreme predstave, kao i nekoliko isečaka sa premijere, održane 14. juna 2012. godine.

Kategorija: Dramska sekcija

premijera 00Pozorišna predstava članova dramske sekcije Mašinsko-elektrotehničke škole „Maratonci trče počasni krug“ premijerno je izvedena 14. juna 2012. godine u Pozorištu Paraćin.

Radoznala publika je počela da se okuplja petnaestak minuta pre početka, nestrpljiva da vidi svoje učenike, decu, rođake, drugare u ulogama Lakija, Bilija, Mirka, Kristine...

 

 

Radoznali su bili i sami glumci, kao i profesorka koja je sa njima radila, jer u ovom poslu niko od njih nema iskustva, osim učenika Ivana Radivojevića, koji je svoje glumačko umeće pokazao u predstavi „La Gerila“.

premijera 01  premijera 02

Još u početnoj sceni aplauz i smeh publike je pokazao da su posao odradili kao pravi profesionalci, i da će ova predstava ostaviti odličan utisak! Treme je nestalo, učenici su izgovarali svoje replike kao da su godinama i na sceni i, po njihovim rečima, dali svoj maksimum!

Dobili su aplauz par puta u toku same predstave, a gledaoci su iz sale izašli sa osmehom i puni utisaka!

premijera 03  premijera 04

Svima je bilo jasno da ovo nije jedino izvođenje „Maratonaca“.

Dogovaramo se kada ćemo se ponovo okupiti u sali pozorišta, i o odluci ćemo vas obavestiti.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pružali podršku i došli da pogledaju predstavu!

ČLANOVI DRAMSKE SEKCIJE I PROF. SNEŽANA DANILOVIĆ